De masseur

 

Mijn naam is Ton en ongeveer dertig jaar geleden uit nieuwsgierigheid begonnen met een opleiding sportmasseur. Na het behalen van dit diploma, negentien jaar actief geweest als sportmasseur/verzorger bij een voetbal en honkbal vereniging.

Na deze periode wilde ik me meer specialiseren en een eigen praktijk (aan huis) beginnen,

 

Om meer vormen van massage aan te kunnen bieden heb ik diverse Tantra cursussen in Nederland gevolgd en o.a. stage gelopen in New Delhi, India. Ben dus gecertificeerd masseur en Tantriki.

 

Ik kies bewust voor totale body massages. Veel masseurs slaan bijvoorbeeld billen over. Ik voel me er beter bij om alles te behandelen. Veel mensen vinden dit ook een prettige benadering. Er is meer vrijheid en meer ruimte.

Ik masseer namelijk je totale lichaam en mijn uitgangspunt daarbij is de HOLISTISCHE visie. Dit betekent dat ik het menselijk lichaam als één geheel beschouw, jouw tempel.

 

Ben zeer discreet en open minded daardoor kan je bij mij totaal jezelf zijn.

Ga wellicht wat verder dan de reguliere masseurs die je gewend bent. Geven, ontvangen en sensualiteit. Hierdoor kan er een pure energiestroom ontstaan tussen masseur en masse, zonder bijbedoelingen.

 

Het resultaat: een grote vaste klantenkring met tevreden klanten die regelmatig terugkomen!

 

Namasté

 Member of EATP

(European Ass. of Tantra Profesionals)

 

 

 

 

 

 

 

                                            Gastenboek